Tuesday, 1 May 2012

TAKENNNNN ♥

Hyee and Assalamualaikummm. okayy, berabok takk? heee, lamaa da kita tak sentohh belogg ni. rinduu gilaa rasaaa :) rinduu sebab banyak kenangan kita dalam belog ni, dia la tempat kitaa luahkan perasaan sedeyy gembiraa suka dukaa semuanyaa la. okayy sudahh-sudahh, buat touching boleyy. HAHA! kembali ke tajok asal.



 IM TOTALLY TAKENNNNN
by
 MUHAMMAD RAMDHAN BIN RIZAN 
okayy, rasa-rasa awak yang terakhir kot bagi sayaaa. kot?? HAHA :D SAYAA HARAP AWAK YANG TERAKHIR BAGI SAYA. awakk, awak cakapp da lama awak tunggu sayaa kan? awak tunggu saya dari tahon lepasss? ehh, kita tak kenal pon awakk. baru sekali saya terjumpa awak dekat pasar malam harituuu, then kita rapat ponn dalam FB. tut tut tercoupleee. HAHA *banyakk sangat istilahh tercouple dalamm hidop aku ni -,-* by the wayy, sayaa nak cakapp awak pandai pilih date. heeee, 1.5.2012 date yangg palingg istimewa buat sayaa sebab pertamaaanyaa ialahh, harini Birthdayy mama kesayangan kitaa. Mama, Iloveyouuu! You are rockkkk! HAHA, propa gilaaaa kot :p thenn, keduaanya ialah sebab orangg yang baru hadir dalam hidop sayaaa. orangnyaa ialah awakk :) awak laa biyyy :* sayaa sayang awak sesangat. harap sangat awakk tak saketkann hati sayaa. boleyy awak janji tu? :) InsyaAllah boley :) nahh, tengok muka handsome diaa siket :')

p/s : diaa tak sehebat Boyfie korang semuaa, but dia selaluu no 1 dalam carta hati akuuu. hopee diaa takkan turon dari carta hati ni sampai bila bilaaa. last word, I Love You Muhammad Ramdhan Rizann